<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, November 02, 2004misdaad versus beeldvorming... TvG neergeschoten 

http://www.theovangogh.nl/

http://www.eo.nl/portals/programs/episode.jsp?episode=4614721

http://frontpage.fok.nl/review/1662/1

:

Binnenkort kan onze minister van Binnenlandse Zaken een papier met 1.000 handtekeningen tegemoet zien. Een door moslims ondertekende petitie om Theo Van Gogh het zwijgen op te leggen. Zoals eerder de roep om het monddood maken al levendig klonk toen Ayaan Hirshi Ali ''lelijke'' dingen zei over de profeet Mohammed, zo moet nu Van Gogh er aan geloven. Nu behoeft Van Gogh geen medelij, hij kan zichzelf wel redden, maar de gedachte achter de petitie is weerzinwekkend. Kritiek op de islam zou niet moeten mogen, niet moeten kunnen, en waar het maar kan verboden worden.

http://frontpage.fok.nl/nieuws/47890

:

Theo van Gogh is vanochtend rond 09:00 uur neergeschoten op de Linnaeusstraat Oost in Amsterdam. Een half uur geleden bevestigde de politie dat de auteur en filmmaker eerst werd neergestoken en toen neergeschoten. "Een man stapte bij het Stadskantoor op hem af en stak op hem in. Daarna werd er ook geschoten. Theo van Gogh liep naar de overkant van de straat en viel. Een tweede schietpartij ontstond en een tweede man raakt gewond. Deze man loopt naar de politie, waar hij ook behandeld wordt", zo zegt woordvoerster Elly Florax van de politie Amsterdam.

Het is geenszins onze bedoeling iemand hiermee om redenen van welke aard (religieus, politiek of moreel)voor de borst te stoten. Integendeel, moedigen wij hierover een open debat aan!!!


shared by : blanko

Comments:

Post a Comment::: to the top :::
(... home / latest posts ...)


::: to the archives & index :::

::: to the lab :::

::: to the lab-archives :::

::: to the pics :::


 • happening • !!! BUSH LIES !!!

  welcome too to:
  www.straatsalaat.tk
  www.streetsalad.tk
  www.nnostress.tk
  www.flikkers.tk
  www.joyco.tk
  www.keldergat.tk
  Creative Commons License
  This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.


  Listed on Blogwise
  This page is powered by Blogger. Isn't yours?