<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, October 04, 2005KuKLoS openingsbenefiet met o.a. the Joyous Cosmology 


8 oktober houdt Kuklos, een nieuwe vzw, een openingsbenefiet in het Badhuis (Burchtgracht, Antwerpen, naast het Vleeshuis). Kuklos gaat zich bezighouden met de organisatie van evenementen waar beeldende kunsten, cinematografisch werk en muziek in verscheidene vormen worden gecombineerd. De manier waarop deze tot één evenement zullen worden gegoten zal telkens opnieuw, afhankelijk van de locatie en het beschikbare budget, aftasten en experimenteren worden.

Naast evenementen zal Kuklos ook functioneren als muziek/video label en uitgever van boekwerken en films die uit de commerciele/populaire markt vallen. Uiteraard wordt hier sterk geselecteerd op kwaliteit en zullen sporadisch sub-labels worden aangewend om bepaalde aaneensluitende uitgaven te groeperen en diversiteit niet gelijk te stellen met n'importe-quoi.

Momenteel heeft de vzw amper nog een eigen budget, daarom beginnen we 8 oktober met een bescheiden benefiet om onze kas wat te spijzen.

Het start in de namiddag, met een reeks optredens en een expositie. Voor de Optredens hebben we Inneke23, Zou, Raw Fish Boys en Joyous Cosmology. De Expositie wordt gevuld door een acht- tot tiental jonge kunstenaars en bestaat uit sculpturen en schilderijen / tekeningen. Details van wie er uiteindelijk allemaal aanwezig zal zijn worden spoedig hier op de site gezet. Na de optredens volgt een programma van film- en videoprojecties, Hier worden werken vertoond van onder andere Sara Schelkens, Maarten Tibos, Hakken Beuken & Dr. Sultan Aszazin. Hierna volgt een sound battle, waarin een tiental muzikanten tegen elkaar op gaan improviseren onder begeleiding van Hakken Beuken. Om af te sluiten hebben we enkele electronische live-acts van onder andere Hysteresis PartyTrasher.

www.kuklos.tkrecorded live @project3000: cannibal killer

shared by : the Joyous CosmologyComments:

Post a Comment::: to the top :::
(... home / latest posts ...)


::: to the archives & index :::

::: to the lab :::

::: to the lab-archives :::

::: to the pics :::


 • happening • !!! BUSH LIES !!!

  welcome too to:
  www.straatsalaat.tk
  www.streetsalad.tk
  www.nnostress.tk
  www.flikkers.tk
  www.joyco.tk
  www.keldergat.tk
  Creative Commons License
  This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.


  Listed on Blogwise
  This page is powered by Blogger. Isn't yours?